PREDSTAVITEV PODJETJA

Osnovna dejavnost podjetja Simps'S d.o.o. je trgovinska dejavnost in že ime podjetja predstavlja obsega poslovanja, katerega začetnice dejavnosti sestavljajo ime - Simps'S podjetje za Svetovanje, Inženiring, Marketing, Prodajo in Servis d.o.o.

Naša prizadevanja so usmerjena k znanju ter celostnim in naprednim rešitvam za naše kupce. Svetujemo, izobražujemo in tržimo kvalitetne medicinske pripomočke in opremo ter ponujamo storitve, ki pripomorejo k boljši kvaliteti zdravja in življenja.

Naši izdelki so na voljo na veleprodajnem trgu, prav tako pa imamo dve specializirani trgovini.

Zastopamo številne priznane proizvajalce in sodelujemo s partnerji, ki imajo klinično dokazano kakovostne in učinkovite izdelke, razpolagajo z neodvisnimi kliničnimi študijami in s svojimi izdelki nudijo uporabnikom največjo vrednost.

Specializirani smo za izdelke za oskrbo pri inkontinenci, za oskrbo rane ter osebno zaščito, invalidskimi pripomočki, medicinskimi aparati, bolniško in negovalno opremo, reanimacijskimi in ortopedskimi pripomočki in drugimi pripomočki.

Podjetje Simps`S je eden redkih dobaviteljev medicinskih pripomočkov v Sloveniji, ki tudi razvija in proizvaja negovalne postelje ter ostale pripomočke in opremo lastne blagovne znamke.