Predstavitev

Smo veletrgovina z medicinskim potrošnim materialom, invalidskimi pripomočki, medicinskimi aparati, instrumenti, bolniško opremo, reanimacijskimi učnimi pripomočki in veliko tistega kar prav ta trenutek potrebujete v vaši firmi ali vi osebno.

SCS (Sanitetni Centri Simps'S)

so specializirane trgovine z medicinsko-tehničnimi pripomočki in drugimi proizvodi za zdravo in kvalitetno življenje. Nudimo vam strokovno pomoč pri nakupu in pravilni uporabi proizvodov.

Poleg ostalih programov vam nudimo zasebno svetovanje pri težavah z uhajanjem urina in(ali) blata, svetovanje pravilnega načina merjenja krvnega tlaka, informativno merjenje sladkorja v krvi in pomagamo pri izbiri sodobnih oblog za rane.

Ker imamo lasten proizvodni program za opremo bolniške sobe vam nudimo nakup oziroma izposojo bolniške postelje, omar, mizic in dodatkov po vaših merah in potrebah.

Te tri programe podpiramo s široko ponudbo kvalitetnih pripomočkov in strokovnim svetovanjem naših sodelovcev(farmacevtski tehniki, zdravstveni tehniki,višja medicinska sestra in mag.farmacije.

POOBLAŠČENI smo za izdajanje Medicinsko tehničnih pripomočkov, s strani ZZZS, na podlagi naročilnice zdravnika.