Gostinska oprema

S Elegance

Servirni voziček S ''Elegance'' je edinstven na trgu, odlikuje ga moderen videz in je narejen za ljudi, ki cenijo lepoto, eleganco in prestiž. Primeren je za domačo uporabo, gostinske lokale, kavarne, hotelske prostore, terase, jahte, wellnes centre, kozmetične salone, zasebne ambulante…
več >>

Servirni voziček

Za široko uporabo v hotelih, gostinskih lokalih, vrtcih, bolnišnicah, laboratorijih, knjižnicah itd. Plošče so narejene iz umetnega materiala v različnih barvah. Zaobljeni robovi ročaja in plošč preprečujejo poškodbo. Ograjice so iz eloksiranih Alu profilov. Kolesa s kvalitetnimi krogličnimi ležaji in primerno mehko gumo, omogočajo lahko in tiho vožnjo po različnih površinah.…
več >>

Voziček za preveze

Okreten in lahek voziček za široko uporabo v zdravstvenih domovih, socialno-varstvenih zavodih, bolnišnicah, laboratorijih … Enostavno čiščenje z običajnimi čistilnimi sredstvi.
več >>

Voziček za nego

Okreten in lahek voziček za široko uporabo v hotelih, vrtcih, bolnišnicah, laboratorijih … Enostavno čiščenje z običajnimi čistilnimi sredstvi. Kolesa z mehko gumo omogočajo lahko in tiho vožnjo.
več >>

Voziček za umazano perilo

Voziček je namenjen obešanju in prevozu vrečk, v katere odlagamo umazano perilo, plenice in ostalo. Montaža vrečk je zelo enostavna, saj jo le nataknemo preko obroča. Vozičku je dodan tudi pokrov, ki preprečuje uhajanje neželenih vonjav.
več >>

Voziček za prevoz plenic

Voziček za prevoz plenic je izdelan iz jeklenih kromanih cevi.
Ima tri police in je zložljiv.
več >>